Iahtul All Inclusive: Noua tendinta irezistibila

0
1597

Daca-ti petreci vacanta pe insule, cea mai buna modalitate de a explora la maxim bogatia care te inconjoara este cu ajutorul unui iaht.

Pentru cei aflati in vacanta in Insulele Virgine Britanice, firma de inchirieri iahturi Inspiratio pune la dispozitie un iaht “all inclusive”: adica are piscina cu bar, jacuzzi, caiac, echipament de snorkeling si pescuit si tot ce ai nevoie pentru momentele in care vrei sa cobori pe o insula sa explorezi pesterile sau, pur, si simplu, sa te relaxezi pe plaja.

Iahtul are 24 de metri lungime si este potrivit atat pentru familie cat si pentru o iesire cu prietenii, avand trei dormitoare pentru cate doua persoane.

La bord exista o bucatarie echipata complet cu sezlonguri, spatiu pentru cina, spatiu pentru gustari si un living imens.

Iahtul poarta numele Irresustible si dispune de un echipaj complet, inclusiv capitan si bucatar, si pune la dispozitia invitatilor chiar si menajerie.

Desi pretul variaza in functie de perioada anului, in general acesta variaza intre 7.000 si 9.000 de dolari pe noapte. In acesti bani este inclus tot, de la mancare, bautura, drumul dus-intors de la aeroport, carburanti si ancorare, scrie JustLuxe.