Internaţionalizarea firmelor româneşti. GRANT pentru PROMOVARE, DEPLASĂRI, TÂRGURI, EXPOZIȚII

0
1154

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat, că va face toate demersurile ca programul de internaţionalizare a firmelor româneşti să fie aprobat în Guvern în şedinţa de joi, urmând să meargă personal să obţină avizele necesare de la Ministerul Justiţiei.

El a amintit că, prin intermediul acestui program, firmele au la dispoziţie un grant de 50.000 de lei pentru a se promova pe pieţele externe.

“Internaţionalizarea pentru care mă lupt să treacă mâine în Guvern este un program foarte important, care permite companiilor româneşti care doresc să se internaţionalizeze în mod independent şi nu să facă parte dintr-un grup sau să fie aleasă o locaţie pentru ele în prealabil, să primească un grant de 50.000 de lei, cu o contribuţie proprie de 10%. Vor putea folosi aceşti bani pentru deplasări, misiuni economice, târguri, expoziţii, materiale de prezentare, site de prezentare în română şi engleză”, a arătat Laufer.

 

Promoveaza-ti produsele si serviciile la nivel global, prin participarea la Targuri internationale in Cehia, larg apreciate pe plan mondial, organizate intr-unul din cele mai mari centre expozitionale din Europe Centrala si de Est – BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha.