MedLife cumpara Almina, prezenta cu opt centre medicale in Dambovita si Ilfov

0
476

MedLife, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania, a achizitionat pachetul majoritar de 80% din Almina, companie prezenta pe piata din Dambovita si Ilfov cu opt centre medicale.

Almina are o activitate de 20 de ani pe piata locala si este cel mai mare operator medical din judetul Dambovita. Compania are in componenta opt centre medicale – cinci in Targoviste, doua in Pucioasa si unul in Buftea – si doua laboratoare (Targoviste si Buftea), oferind pacientilor sai servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator. Cele opt unitati au o echipa medicala cu peste 125 de specialisti.

Almina a inregistrat la nivelul primelor 9 luni ale anului 2016 o cifra de afaceri de aproximativ 1,3 milioane de euro.

„Acest nou proiect aduce in portofoliul nostru cea de a 14-a achizitie de companii. In perspectiva avem in plan sa continuam politica de crestere prin achizitii”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Craiova, Galati, Iasi si Cluj. Compania estima pentru 2016 afaceri de 117 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here