ParkLake – cel mai nou mall din Bucureşti, isi va deschide portile pe 1 septembrie

0
1104

Dezvoltatorii Sonae Sierra şi Caelum Development deschid centrul comercial ParkLake din apropierea parcului Titan din Capitală pe 1 septembrie 2016.

Investiţia în ParkLake se ridică la 180 de milioane de euro, iar 97% din suprafaţa închiriabilă totală a fost deja închiriată. Peste 200 de magazine se vor deschide în cel mai nou mall din Bucureşti. Printre retailerii care vor deschide aici primele magazine din România se numără Forever 21, Play Park, Lanidor şi Lynne. 

Centrul comercial este amplasat în  Sectorul 3, una dintre cele mai populate din București. Situat în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi 1,5 milioane de locuitori incluși în vadul său comercial.

Irlandezii de la Caelum Development au cumpărat în 2007 terenul fostei baze sportive Spartac din Capitală, iar în 2008 se asociau cu Sonae Sierra pentru construcţia unui proiect gigant: cel mai mare mall din România, cu magazine pe o suprafaţă de 110.000 mp, dispusă pe cinci etaje, şi o investiţie de 600 de milioane de euro. Criza, pe care Derek Sharkey, preşedinte în cadrul Caelum Development, o asociază cu cea din anii ’30, a tăiat drastic din planurile iniţiale.