Skanska a finalizat clădirea B din Green Court

0
1762

Suedezii de la Skanska au inaugurat clădirea B din proiectul office Green Court Bucharest, amplasată în apropierea stației de metru Aurel Vlaicu, pentru construcția căreia au investit 35 de milioane de euro.

Clădirea B a Green Court oferă 18.000 metri pătrați dispuși pe 12 etaje superioare, plus trei nivele de garaj subteran, cu un total de 315 locuri de parcare. În momentul de față, prezintă o rată de ocupare de 72% și este închiriată de companii precum: Carrefour Romania, Sanofi, Colgate Palmolive Romania, Adecco Romania și RINF Outsourcing Solutions.

„Ne propunem să încheiem anul 2015 cu clădirea B închiriată în întregime, în timp ce lucrările la Clădirea C vor evolua rapid”, declară Marcin Łapiński, președintele Skanska Property România.

Green Court Bucharest este alcătuit din 3 clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 52.000 metri pătrați. Prima clădire a proiectului a fost inaugurată la finele anului 2014 și acum este închiriată în totalitate și vândută companiei de investiții imobiliare Globalworth Real Estate Investments, deținută de Ioannis Papalekas care spunea în vară că e interesat și de achiziția celei de-a doua clădiri din Green Court.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologii verzi și soluții sustenabile și va fi certificat LEED Gold.