Medicover deschide doua clinici si tinteste afaceri mai mari in acest an

0
1395

Operatorul de servicii medicale private Medicover va investi anul acesta doua milioane de euro in extinderea retelei de clinici si tinteste afaceri in crestere cu 20% in 2015. Compania va inaugura in 1 decembrie doua unitati noi in Ploiesti si Brasov.

In acest an, compania a mai deschis o clinica privata in Timisoara, in urma unei investiii de 600.000 de euro.

“Am bugetat pentru anul acesta patru milioane de euro pentru investitii, dintre care doua milioane de euro vor fi destinate extinderii retelei. Pana in prezent, am deschis o clinica in luna mai in Timisoara, iar pana la finalul anului vom mai deschide in Brasov si Ploiesti”, a explicat country managerul companiei Medicover, Adrian Peake.

Potrivit acestuia, compania va mai investi in extinderea unei clinici din Capitala cateva sute de mii de euro.

Pe fondul investitiilor, managerul estimeaza ca businessul companiei va creste anul acesta cu 20%, de la 50 milioane de euro in 2014.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si 11 000 de angajati.

Prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, Medicover dispune de o retea de clinici proprii cu 16 clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov) si de un spital generalist – Spitalul Medicover.

Spitalul Medicover din Romania dispune de departamente de Ambulator, Spitalizare de zi adulti si pediatrie, toate specialitatile medicale, Oncologie, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie oncologica, precum si Maternitate, Neonatologie si Pediatrie.

Synevo, parte a grupului suedez Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania. Este prezent in 12 tari (Polonia, Romania, Ucraina, Belarus, Georgia, Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, Rusia, Ungaria, iar sub numele brandului IMD in Germania) cu 80 de laboratoare si 300 de puncte de recoltare.

Sursa foto: medicover.ro