Mega Image deschide inca doua magazine in Bucuresti si ajunge la 439 la nivel national

0
800

Lantul de supermarketuri Mega Image a deschis doua noi magazine in Bucuresti, pe Calea Giulesti si pe strada Maria Rosetti, iar reteaua retailerului a ajuns astfel la 439 de locatii la nivel national.

Magazinul de pe Calea Giulesti, in sectorul 6, are o suprafata de vanzare de aproximativ 93 de metri patrati, iar cel de pe strada Maria Rosetti, in sectorul 2, dispune de un spatiu de vanzare de aproximativ 123 de metri patrati, se arata intr-un comunicat al Mega Image, citat de Mediafax.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 439 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (202), Shop&Go (234), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2).

Mega Image face parte din grupul belgian Delhaize, care va fi preluat de grupul olandez Royal Ahold, pentru circa 9,32 miliarde euro in actiuni, fiind cea mai mare tranzactie din industria de retail din aproape 10 ani.

Investitorii Delhaize vor primi 4,75 de actiuni Ahold pentru fiecare actiune proprie, potrivit unui anunt din iunie al celor doua companii.