PwC Romania a angajat 162 de proaspat absolventi

0
922

Compania PwC Romania a angajat 162 de proaspat absolventi in departamentele de audit si consultanta fiscala si juridica pe parcursul acestui an.

“Viteza cu care noile tehnologii transforma afacerile ne obliga sa ne adaptam catre produse si servicii de consultanta cu valoare adaugata ridicata. De aceea cautam sa atragem profesionisti din cadrul tinerei generatii care se pot adapta foarte repede noilor tehnologii si proceselor de business din domeniul serviciilor profesionale”, a declarat Ionut Simion, country managing partner, PwC Romania.

Numarul celor angajati anul acesta de catre PwC este cel mai mare din ultimii ani.

Aceasta este inca o dovada ca afacerile noastre din Romania cresc intr-un ritm sustinut, precum si cererea pentru serviciile noastre intr-o economie ce da semne de relansare.

Unii dintre noii angajati au fost recrutati prin intermediul unei abordari noi in materie de selectare a candidatilor: PwC Career-Boosting Game, o competitie bazata pe conceptul de gamification, care se refera la utilizarea gandirii si mecanicii jocurilor intr-un context real, in mediul de afaceri.

„Aceasta initiativa este parte a strategiei noastre de a recruta candidati talentati cu potential ridicat de dezvoltare, care au o educatie solida, atat formala, cat si informala. Ne straduim sa recrutam candidati cu profile cat mai variate pentru a crea un mediu de lucru cat mai divers care sa stimuleze inovatia, excelenta profesionala si spiritul antreprenorial orientat catre rezultat”, a explicat Ramona Simulescu, liderul echipei de Resurse Umane, PwC Romania.

Firmele din reteaua PwC sunt prezente in 157 de tari, avand mai mult de 195.000 de specialisti in audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri.

Sursa foto: Angajari, Shutterstock