Un magazin online da tonul in saloanele de infrumusetare

0
4800

Ce trebuie sa stie un tanar anteprenor care doreste sa isi deschida un salon de infrumusetare? Care este necesarul minim pentru un start-up? Cum poti avea un start-up in domeniul saloanelor de infrumusetare? De unde pot cumpara saloanele de infrumusetare produse de calitate ale brandurilor celebre? Piata de beauty din Romania este in continua dezvoltare, in ultimii ani dezvoltandu-se o intreaga industrie a produselor de infrumusetare profesionale. Saloanele de infrumusetare, fie ca sunt saloane de cosmetica, hairstylling sau nails, produsele folosite trebuie sa fie de cea mai inalta calitate si sa apartina unor branduri cunoscute.

Total Pro Beauty, comercializeaza produse profesionale de calitate

Lansata acum 10 ani, compania Team Player Business SRL prin magazinul online Total Pro Beauty a pariat ca poate deveni in cativa ani lider de piata in domeniul saloanelor de infrumusetare. In anul 2009, compania Team Player Business SRL a lansat magazinul online Total Pro Beauty tbp.ro. Creat pentru a fi in contact cu clientii din portofoliu, pentru a vinde dar si pentru a fi un punct de plecare pentru start-upuri, magazinul Total Pro Beauty tbp.ro comercializeaza aparatura si consumabile pentru epilare definitiva, aparatura si consumabile pentru epilarea cu ceara, sterilizatoare, combine cosmetice, produse pentru frizerie si coafor, produse de unica folosinta, produse cosmetice profesionale, produse pentru manichiura si pedichiura. La scurt timp dupa lansare magazinul online Total Pro Beauty tpb.ro a devenit unul din liderii de piata in domeniul infrumusetarii, promovand produsele recunoscute la nivel mondial prezente la targurile internationale de profil precum : Milano, Bologna, Stuttgart, Munchen, Barcelona, Dusseldorf, etc.

Total Pro Beauty, consilierul start-upurilor de infrumusetare

Experienta de 10 ani in domeniul saloanelor de infrumusetare, succesul magazinului online Total Pro Beauty tpb.ro, dar si fluxul de know-how obtinut din prezenta la targurile internationale de profil, a propulsat magazinul online Total Pro Beauty printre liderii de piata din domeniu, in momentul de fata, oferind consultatii pentru tinerii anteprenori care decid sa isi deschisa o afacere in domeniul infrumusetarii. Magazinul online Total Pro Beauty tpb.ro este printre furnizorii principali a saloanelor de infrumusetare din tara. Avantajele principale ale comercializarii din acest magazin sunt: o gama utila in saloanele de infrumusetare si cabinetele de cosmetica, preturi de prima mana, fara intermediari, o atentie sporita fiecarui client in parte, livrare rapida oriunde in tara, plata cu cardul, plata ramburs, produsele au certificate de conformitate, calitate si factura fiscala si altele. Branduri precum: Arco Cosmetici, uscatoarele Babyliss Pro, incalzitoarele de ceara Biemme Depil, Ceriotti, Deliline, Emmeci Cosmetici, EverShine, Foarfeci Jaguar, LÓreal Professionnel, Labor Pro, MAC Cosmetics, masinile de tuns Moser, epilatoarele Silk’n, consumabilele de unica folosinta Ro.ial, sunt comercializate in magazinul companiei Total Pro Beauty.

Produsele achizitionate de pe tpb.ro pot fi livrate in 24 de h de la comanda, sunt in conformitate cu prevederile legale, au instructiuni de folosire si sunt insotite de documente doveditoare care atesta originalitatea produselor dar si corectitudinea comercializarii in baza legilor in vigoare. O echipa foarte bine pregatita sta la dispozitia clientilor pentru suport tehnic de specilaitate, service sau servicii post vanzare.

La Total Pro Beauty fiecare client este tratat cu maxim de respect

In domeniul infrumusetarii personale fie ca vorbim de un salon de cartier sau de o retea de saloane de infrumusetare, calitatea produselor, profesionalismul angajatilor si mai ales durabilitatea produselor propulseaza sau scad vanzariile unei companii furnizoare. Prin magazinul online Total Pro Beauty, compania s-a dezvoltat treptat, a pus pe primul plan nevoile clientului, profesionalismul si calitatea produselor sa fie de cel mai inalt nivel. Acum, tpb.ro este unul dintre magazinele online care furnizeaza produse profesionale pentru industria saloanelor de infrumusetare din intreaga tara, aparatura si consumabile pentru epilare definitiva, un nume de referinta in materie de dotari saloane cu echipament, mobilier salon sau consumabile pentru saloane de infrumusetare.