Mol cauta firme care sa-i administreze 35 de benzinarii

0
1671

Grupul Mol caută antreprenori și companii care doresc să administreze 35 dintre cele 42 de benzinării preluate în luna februarie a acestui an de la Agip.

Aceștia vor trebui să depună scrisori de intenție până la 4 septembrie 2015.

„Majoritatea benzinăriilor Mol România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă”, spune Camelia Ene, Head of Retail, MOL România.

Benzinării care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud.Giurgiu), Borș (jud.Bihor), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud.Dâmbovița), Craiova, Florești (jud.Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud.Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud.Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud.Arad).

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

Pentru administrarea de benzinarii se pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplinirii criteriilor de preselecție.

Ca urmare a integrării benzinăriilor achiziționate, compania va ajunge în 2015 la o rețea de aproximativ 200 de unități în România.