COS deschide primul magazin din Romania, in Bucuresti

0
1076

Brandul de imbracaminte de lux COS va intra pe piata din Romania si va deschide primul magazin in Bucuresti, inaugurarea fiind programata in sezonul primavara/vara.

Magazinul se va situa pe Calea Victoriei, alaturi de magazine de moda de lux internationale si locale. Cladirea ce va gazdui COS va fi restaurata complet pastrand elementele de epoca si va avea doua etaje, care vor gazdui colectii de imbracaminte pentru barbati, femei si copii.

„Orasul Bucuresti este centrul comercial al tarii si, prin urmare, suntem de parere ca este un cadru ideal pentru primul magazin pe piata. Lansarea in Romania este un pas important pentru brandul nostru”, a declarat Marie Honda, directorul executiv.

Brandul apartine retailerului suedez de imbracaminte Hennes&Mauritz (H&M), alaturi de Monki, Weekday, Cheap Monday si & Other Stories. In ianuarie, H&M anunta lansarea pe, piata locala, a magazinelor COS. Brandul de lux se adreseaza clientilor cu venituri peste medie si este al doilea cel mai important brand pentru grupul suedez dupa cifra de afaceri si numarul de magazine deschise, dupa H&M.

Primul magazin a fost lansat in anul 2007 in Londra, Marea Britanie. In 9 ani de activitate COS a deschis magazine in intreaga Europa, Asia, America de Nord si in Orientul Mijlociu.