Heidi Chocolat investeste 15 mil lei in extinderea productiei in fabrica din Bucuresti

0
916

Producatorul de ciocolata Heidi Chocolat a inaugurat o noua sectie de productie din cadrul fabricii din Bucuresti, proiect inceput in 2014 si care va fi finalizat anul viitor, printr-o investitie de totala de 15 milioane de lei.

Noua sectie de productie are aproximativ 1000 mp si face parte dintr-o investitie de 15 mil lei. Aceasta vizeaza atat cresterea capacitatii de productie, cat si innoirea utilajelor, in linie cu cele mai noi tehnologii din domeniul ciocolatei.

“Extinderea fabricii noastre de ciocolata face parte din planurile de crestere a companiei si a brandului Heidi, atat in Romania, cat si pe plan international. Cu ajutorul noilor echipamente, vom putea extinde capacitatea de productie, imbunatati calitatea produselor si, in final, intari prezenta pe plan local si international”, a declarat Franco Del Fabbro, CEO

Prezenta astazi in 48 de tari, pe 6 continente, Heidi Chocolate SA a fost fondata in anul 1994 de catre familia elvetiana Laderach, proprietara companiei Confiseur Laderach AG.